fredag 13 maj 2011




Ingredienser:                                                                     Glasyr:
150g margarin/smör                                                          75g smör/margarn
2 ägg                                                                                  1-2 msk kallt kaffe
3 dl socker                                                                          1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker                                                               2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao                                                                       3 1/2 dl florsocker
4 1/2 dl vetemjöl                                                                kokos                                                              
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk


Gör så här:
Smält margarinet/smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt det torra ingredienserna häll i det
smälta margarinet/smöret och mjölken.
Häll smeten i en smörjd och bröad långpanna.
Grädda kakan i nedre delen av
ugnen i 175°c i 15min (varmluft 175°c)

Glasyr:
Smält smöret/margarinet och tillsätt de andra ingredienserna.
Bred över glasyren på kakan och strö över kokos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar