fredag 13 maj 2011
Ingredienser: Glasyr:
150g margarin/smör 75g smör/margarn
2 ägg 1-2 msk kallt kaffe
3 dl socker 1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker 2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao 3 1/2 dl florsocker
4 1/2 dl vetemjöl kokos
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk
Gör så här:
Smält margarinet/smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt det torra ingredienserna häll i det
smälta margarinet/smöret och mjölken.
Häll smeten i en smörjd och bröad långpanna.
Grädda kakan i nedre delen av
ugnen i 175°c i 15min (varmluft 175°c)
Glasyr:
Smält smöret/margarinet och tillsätt de andra ingredienserna.
Bred över glasyren på kakan och strö över kokos.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar